Vocht in huis verwijderen

Vocht in huis verwijderen

Vocht in huis verwijderen is mogelijk na een grondige inspectie door een gerenommeerd bedrijf op het gebied van vocht problematiek.

Hoewel u schimmelvlekken en/of salpeter relatief eenvoudig zelf kunt verwijderen, is de aanwezigheid ervan een belangrijke indicator voor wat betreft het leefklimaat binnenshuis. Schimmel- en andere vochtplekken op de muren zijn duidelijke indicatoren dat de lucht binnenshuis te vochtig is, wat ernstige gezondheidsrisico’s met zich mee brengt naar de bewoners toe. U doet er dan ook goed aan om het probleem deskundig te laten inventariseren door Bouwkundige keuring Den Haag.

Vocht in huis verwijderen: “Waar komt al het vocht binnenshuis dan toch vandaan?”

Uiteraard kan gebrek aan ventilatie hier een grote rol in hebben. Daarom is het belangrijk om na het douchen even een raam open te zetten, maar ook de aanwezigheid van een afzuigingsinstallatie in badkamer en/of keuken kan het probleem verhelpen. Het is in dat kader tevens interessant om te weten dat de mens per dag zo’n liter water kwijtraakt aan transpiratie, wat in een groot gezin al gauw een aanzienlijke hoeveelheid vocht per dag oplevert. Adequate ventilatie is dan ook een must om uw leefklimaat op pijl te houden.

Een ander verhaal wordt het wanneer er sprake is van (onopgemerkte) lekkage binnenhuis, dan wel vocht in de vorm van regenwater of sneeuw dat doorslaat via de buitenmuren. Dit is niet altijd even goed vast te stellen voor een leek en ook het verhelpen ervan is wat minder eenvoudig. Bouwkundige keuring Den Haag verschaft duidelijkheid, zowel wat betreft de oorzaak als ook met oog op de mogelijke interventies.

Vocht in huis verwijderen

Onze bouwtechnische specialisten beschikken allen over jarenlange ervaring binnen het vak en verzorgen tal van bouwtechnische inspecties en keuringen op maat. Onze onderzoeken zijn diepgaand en allesomvattend, of specialistisch en gericht zoals in het geval van de vochtanalyse. Hiervoor komt één van onze experts graag bij u langs om de situatie ter plaatse nader te onderzoeken. Wij kijken hierbij niet alleen naar zichtbare plekken op wanden en muren, maar tevens gaan wij in op (valse) tochtstromen en overmatige condensvorming binnenshuis. Bel voor het maken van een afspraak met Bouwkundige keuring Den Haag en uw vochtproblemen zullen gauw tot het verleden behoren.

Aankoopkeuring Schapenlaan Den Haag

Aankoopkeuring Schapenlaan Den Haag

Aankoopkeuring Schapenlaan Den Haag, uitgevoerd door bouwkundige keuring Den Haag.

Indeling:
Trap naar de 1e etage middels open portiek.
Entree woning, ruime hal. Toilet.aankoopkeuring schapenlaan den haag

Voorkamer (ca. 5.06 x 3.01). Woonkamer (ca. 5.61×3.47) aan de achterzijde van de woning.
De Achterzijkamer (ca. 3.00 x 1.84) is bereikbaar via de woonkamer.

Badkamer (ca. 3.71 x 1.32) met douche, wastafel en wasmachineaansluiting.

De Keuken (ca. 3.58 x 1.89) bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een net keukenblok.

Achterzijkamer 2 (ca. 3.67 x 2.50) met vaste kast.

De gehele woning is voorzien van een laminaatvloer.

Bijzonderheden:

Woonoppervlakte: ca. 75 m²
Plafondhoogte: ca. 2.06 m
Verwarming/warm water: C.V. middels Bosch combiketel
Elektra: 3 groepen met 1x A.L.S
Kozijnen: hard houten kozijnen met dubbele beglazing
VvE: actief, € 50,- per maand
1/3 aandeel in de gemeenschap
Eigen grond
Bouwperiode: 1927
Oplevering: in overleg, kan spoedig
Diverse voorwaarden van toepassing

Voor uw aankoopkeuring of verkoopkeuring belt u met bouwkundige keuring Den Haag.

Bouwtechnische keuring Loosduinsekade Den Haag

Bouwtechnische keuring Loosduinsekade De Haag

Bouwtechnische keuring Loosduinsekade Den Haag, door een ervaren bouwkundig ingenieur.

Wij hebben o.a. deze sfeervolle 4 kamer benedenwoning met flinke zonnige achtertuin op Zuid Oost nabij de hoek met de Soestdijksekade geïnspecteerd.bouwtechnische keuring loosduinsekade den haag

Indeling:
entree via een afgesloten deel van het portiek (voor de beide benedenwoningen en met ruimte voor fietsen), entree woning, ruime hal, meterkast (6 groepen en een aardlekschakelaar), moderne toilet-/douchecombinatie met een douchehoek, een toilet en mechanische ventilatie, keuken voorzien van een modern blok met een kunststof topblad, een breed 5 pits fornuis (Smeg) met een brede afzuigschouw (Smeg), de opstelplaats wasmachine, een geiser en een koel-/vriescombinatie, deur naar de tuin, achterzijslaapkamer met dubbele openslaande deuren naar de tuin, lichte ruime kamer- en suite met een schoorsteenpartij en aan de achterzijde dubbele openslaande deuren naar de tuin, voorzijkamer.

Royale zonnige achtertuin (circa 8.20×7.50, ligging Zuid Oost) met een kleine stalen berging.

* Gunstige en levendige ligging direct bij openbaar vervoer, dichtbij het buurtwinkelcentrum, scholen en op korte afstand van badplaats Kijkduin.
* Goede staat van onderhoud, verzorgde woning, aan de voorzijde voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.
* Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage ad € 45,–, 1/3e aandeel in de gemeenschap.
* Erfpacht eeuwigdurend, canon en beheerkosten eeuwigdurend afgekocht!

Bouwjaar 1926, totale bruto gebruiksoppervlakte 67 m². Zie de plattegrond voor de maatvoering en de indeling!

Bouwtechnische keuring Loosduinsekade Den Haag

Bouwtechnische keuring Den Haag inspecteert veel huizen, welke goed onderhouden zijn en niet te veel problemen hebben. Van tijd tot tijd komen wij een woning tegen waarin vochtproblematiek voorkomt, maar ook betonrot en, zoals deze woning, wormaantasting in de strijkbalken in de kruipruimte.

Wormaantasting kan wel behandeld worden door bijvoorbeeld vergassen of bevriezen, maar dit dient dan toch wel steeds herhaald te worden. Het allerbeste en meest afdoende is het vervangen van de huidige vloer door een renovatievloer. Dan bent u in één keer van alle ellende af.

Het opmaakte, goed onderbouwde, rapport dat u achteraf ontvangt zet dit probleem goed uiteen, met duidelijke foto’s.

Ervaart u een dergelijk probleem? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken met uw keurder in Den Haag en omstreken.

Bouwkundige keuring Usselincxstraat Den Haag

Bouwkundige keuring Usselincxstraat Den Haag

Bouwkundige keuring Usselincxstraat Den Haag, uitgevoerd door een ervaren bouwkundig ingenieur van bouwkundige keuring Den Haag.
Ruim en sfeervol, uitgebouwd, 4/5 kamer (3 slaapkamers) parterre appartement met heerlijke zonnige, 10(!) meter diepe achtertuin in het zeer gewilde ‘Bezuidenhout’. Zeer strategisch gelegen in de directe nabijheid van station, uitvalswegen, winkels, gevarieerd openbaar vervoer, bos en het Haagse centrum.Bouwkundige keuring Usselincxstraat Den Haag

Dit ruime (ca. 85m2) appartement is gelegen aan de zojuist heringerichte Usselincxstraat in het gewilde en gezellige Bezuidenhout. Door de aanbouw is het ruimschoots groter dan de gemiddelde benedenwoning in de straat. Uiteraard mag de zonnige, ca. 10 meter diepe achtertuin op het noordwesten niet worden vergeten. Een plek waar je vrijwel de gehele middag en ook avond van de zon kunt genieten. De ligging is bijzonder praktisch. Op loopafstand van station Laan van NOI, divers openbaar vervoer en winkels. Op slechts enkele minuten van de uitvalswegen (A12/A4/N14) en het Haagse centrum.

Indeling:
Entree appartement, tochtportaal met originele granitovloer, ruime hal, modern toilet met vrijhangend closet. Ruime doorgebroken woon-/eetkamer met mooie eikenhouten vloer. Vanuit de eetkamer doorloop naar de uitbouw waar thans de hoofdslaapkamer is gesitueerd met vaste kasten en via openslaande deuren toegang tot de heerlijke achtertuin op het noordwesten op de middag- en avondzon. Tussengelegen moderne keuken uitgevoerd in hoogglans wit en voorzien van diverse inbouwapparatuur (koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-oven, 5-pits gaskookplaats en schouwkap). Aan de keuken grenzende zeer praktische berging met daarin wasmachine aansluiting en tevens de opstelplaats voor de CV-combiketel. Achterzijkamer welke tevens toegang geeft tot de achtertuin. Aan de voorzijde bevindt zich de derde slaapkamer met vaste kast. Eenvoudige badkamer met zitbad en vaste wastafel.

Bijzonderheden:
– Eigen grond
– Actieve VvE, bijdrage € 108,- per maand
– Kozijnen vallen onder de VvE
– Royale onderhoudsreserve
– Verwarming middels CV-combiketel Intergas HR, bouwjaar 2008
– Elektrische installatie bestaande uit 8 groepen
– Geheel voorzien van dubbel glas in houten en kunststof kozijnen
– Woonoppervlak ca. 85m2 conform NEN2580

Bouwkundige keuring Usselincxstraat Den Haag

Hier heeft de inspecteur van bouwkundige keuring Den Haag een uitgebreide keuring verricht, bedoeld voor een NHG aanvraag, welke gepaard gaat met een speciale bijlage voor de financiële instelling.

Bouwkundige keuring Den Haag verzorgt uw aankoopkeuring, verkoopkeuring, bouwadvies, bouwbegeleiding, maar voert ook funderingsonderzoek uit door middel van een lintvoegmeting en vloerwaterpassing.

Niet altijd is een dergelijk onderzoek nodig, maar als onze bouwkundig inspecteur bijvoorbeeld scheefstand  ontdekt, dan zal hij in het rapport opnemen dat een funderingsonderzoek is aan te raden.

U kunt te allen tijde contact opnemen met ons voor informatie of voor het maken van een afspraak. Graag tot ziens.

Bouwkundige keuring Torenvalklaan Den Haag

Bouwkundige keuring Torenvalklaan De Haag

Bouwkundige keuring Torenvalklaan Den Haag, door een bouwkundig expert van bouwkundige keuring Den Haag.

FRAAIE en ROYALE hoekwoning met een woonoppervlak van ca. 188m2 en een KAVELOPPERVLAK van 325m2.bouwkundige keuring torenvalklaan den haag

ZONDER noodzakelijke OPKNAPKOSTEN te betrekken!!!

Deze HALFVRIJSTAANDE woning beschikt over een OPRIT voor meerdere auto’s, een VRIJSTAANDE GARAGE, schitterende UITGEBOUWDE woon-/eetkamer met HOGE plafonds, MODERNE achtergelegen keuken in L-opstelling voorzien van CESARSTONE aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur, ZONNIG gelegen achtertuin (ZO) met zij-ingang, 3 slaapkamers op de 1e verdieping, MODERNE badkamer o.a. voorzien van vloerverwarming, ligbad en separate douche, zeer VERRASSENDE multifunctionele 2e verdieping welke zeer geschikt is voor het creëren van 2 kamers en een badkamer en een ROYALE open VLIERING.

Indeling: voortuin, via oprit entree woning, ruime hal, meterkast voorzien van glasvezel, garderobe ruimte, modern vrij hangend toilet met fontein, trapkast, schitterende uitgebouwde woon-/eetkamer van ca. 1130×415 met aan de achterkant een convectorput en een plafondhoogte van ca. 2,90 mtr., openslaande deuren naar de zonnige gelegen achtertuin van ca. 1080×1100 deels 775, moderne semi-open keuken in L-opstelling met o.a. cesarstone aanrechtblad, RVS afzuigkap en diverse inbouwapparatuur w.o. een vaatwasser, koelkast, vriezer, 4-pits inductie kookplaat en hete luchtoven.

1e verdieping: overloop, modern vrij hangend toilet met fontein, ruime voorgelegen hoofdslaapkamer 425×415 voorzien van kastruimte onder de trap en vaste kastenwand, royale achtergelegen slaapkamer 425×350, 3e slaapkamer aan de voorzijde van ca. 300×260, moderne achtergelegen badkamer (geheel betegeld) voorzien van vloerverwarming, ligbad, separate ruime douche, wastafelmeubel en design radiator.

2e verdieping: riante multifunctionele ruimte 880×690 (mogelijkheid tot het creëren van 2 slaapkamers en een badkamer) met wasruimte alwaar opstelplaats voor wasmachine, droger en mechanische ventilatie.

Vliering: zeer verrassende ruime vliering welke in gebruik is als bergruimte.

Aanvullende informatie:

– Oplevering in overleg;
– Gelegen op eigen grond;
– De woning is volledig geïsoleerd;
– Energielabel A;
– Garagebox van 680×330 met verwarming en elektra;
– Riante woning van ca. 188m2 woonoppervlak;
– De 2e verdieping ideaal voor het creëren van een 2e badkamer en 2 slaapkamers:
– Perceeloppervlak van 325m2.

Samenvattend: een zeer aantrekkelijke woning met veel mogelijkheden welke in zeer goede staat van onderhoud verkeert. De woning heeft vrij uitzicht aan de voorkant op groenstrook en water en is zeer centraal gelegen nabij diverse scholen, winkelcentrum, openbaar vervoer (tram, bus en station Den Haag Ypenburg/Leidschenveen), diverse uitvalswegen w.o. de A4, A12 en A13, kinderopvang en sportvoorzieningen. Zeker een bezichtiging waard!!!

Voor een bouwtechnische keuring in Den Haag of Rotterdam, belt u met een vakkundige, ervaren bouwkundige.

Bouwkundige keuring Kootwijkstraat Den Haag

Bouwkundige keuring Kootwijkstraat Den Haag

Bouwkundige keuring Kootwijkstraat Den Haag tot in details geïnspecteerd door een ervaren bouwkundig ingenieur.

bouwkundige keuring Kootwijkstraat den haag

Praktisch ingedeeld appartement op de eerste verdieping met een ruime woonkamer, twee slaapkamers en een balkon over de volle breedte van de woning op het Noord Oosten. Het appartement is gunstig gelegen t.o.v. winkelaanbod Dierenselaan, winkelcentrum Leyweg, Haagse Markt, openbaar vervoer, Zuiderpark en verschillende uitvalswegen.

Indeling:
Open portiek met entree tot het appartement op de eerste verdieping. Centrale hal met meterkast (2-groepen) en een separaat toilet. Vanuit de hal toegang tot een ruime doorgebroken woonkamer met een karakteristieke gashaard welke verder niet in gebruik is vanwege de centrale verwarming. Aan de achterzijde van de woning is de ouderslaapkamer gelegen welke via openslaande deuren toegang geeft tot een balkon. De keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en voorzien van een 5-pits gasfornuis, afzuigkap en een kunststof werkblad. Verder een opstelplaats voor een cv-ketel (Vaillant 2000). Handig is de bijgetrokken slaapkamer bij de keuken waardoor een beknopte eetkamer is ontstaan met een opstelplaats voor een losse koel-/vriescombinatie en een opstelplaats voor een wasmachine. Vanuit de keuken toegang tot het balkon via openslaande deuren of een deur waarbij er door de doorbraak veel lichtinval is ontstaan. De tussenliggende badkamer is voorzien van een douchegelegenheid en een wasmeubel. De tweede slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen.

Bijzonderheden:
– Eigen grond
– VvE is actief met een bijdrage van € 50,- per maand
– Collectieve opstalverzekering
– VvE bestaat uit 15 leden (Kootwijkstraat 52 tot en met 80)
– VvE is ingeschreven bij de KvK
– 204/4269e aandeel
– Reserve per 31-12-2016 ca. € 10.663,-
– Meerjarig onderhoudsplan aanwezig
– Voorzijde voorzien van houten kozijnen met enkel glas
– Achterzijde voorzien van houten kozijnen met enkel glas
– Woning is grotendeels voorzien van laminaat
– Energielabel is in aanvraag
– Verwarming via cv-ketel
– Warmwatervoorziening via cv-ketel
– Verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder o.a. een ouderdomsclausule en een niet-bewoningsclausule

Bouwkundige keuring Den Haag voor grondige, vakkundige inspectie aan uw woning of winkelpand. Wij werken in heel Zuid Holland, waaronder Den Haag en Rotterdam.

Bouwkundige keuring Heesterstraat Den Haag

Bouwkundige keuring Heesterstraat Den Haag

Bouwkundige keuring Heesterstraat Den Haag, verzorgd door Bouwkundige keuring Den Haag.
Zo te betrekken 3-kamer benedenwoning met brede stoep aan de voorkant en onderhoudsvriendelijke royale achtertuin. Voorzien van een ruime slaapkamer en voor zijkamer, moderne badkamer en keuken. Dit appartement ligt in de gewilde kindvriendelijke Heesterbuurt, vlakbij winkels, scholen, openbaar vervoer, strand en het centrum van Den Haag.bouwkundige keuring heesterstraat rotterdam

Omschrijving
Hal, overloop, voorzijkamer, voorzien van wasmachineaansluiting, meterkast (8 groepen, 2 keer aardlekschakelaar) met veel bergruimte, toilet met fontein, badkamer voorzien van wastafelmeubel en ruime doucheruimte. Ruime en lichte slaapkamer (voorheen 2 slaapkamers) met entree tot de achtertuin. Woon-eetkamer voorzien van een moderne laminaatvloer. Open keuken voorzien van net keukenblok met inbouwapparatuur waaronder oven, koelkast, 4 pits gasfornuis en rvs afzuigkap, deur naar de achtertuin met vaste kast voorzien van CV ketel.

Tuin
Goed verzorgde royale achtertuin. De schutting is onlangs vernieuwd en voorzien van een In Lite systeem (verlichting). Zie in-lite.nl.
Linksachter kan op de fundering een blokhut geplaatst worden van 2,60×1,80.

Bijzonderheden
Keuken: met net keukenblok met inbouwapparatuur waaronder oven, 4 pits gasfornuis, koelkast en rvs afzuigkap.
Badkamer: Voorzien van wastafelmeubel en ruime doucheruimte.
Electra: Meterkast met 8 groepen, 2 aardlekschakelaren.
Verwarming: CV ketel bouwjaar 2005- het expansievat is vervangen in 2016.
Warm water: CV ketel bouwjaar 2005
Isolatie: De gehele voorzijde is voorzien van dubbel glas voor en de achterzijde is voorzien van enkel glas.
Staat van onderhoud binnen: Goed. Er is een kruipluik aanwezig onder de bank in de woonkamer.
Staat van onderhoud buiten: Goed. In 2018 wil men de dakgoot achter schilderen en het voegwerk voor tweede verdieping aanpakken.
Parkeermogelijkheden: Goed
Parkeerkosten: Betaald parkeren vanaf 18.00 uur.
Bewoners- en bezoekersvergunning mogelijk.
Bereikbaarheid: Goed, nabij openbaar vervoer, scholen, winkels en uitvalswegen.
Ligging: Heesterbuurt, op 10 minuten afstand van het Centrum van Den Haag en het strand.
VvE: Actieve V.v.E.; bijdrage € 40 p/m, 1/3-de aandeel in de VvE, nrs. 37/39/41, vergadering vind regelmatig per mail plaats omdat 1 eigenaar in het buitenland woont. Reglement Duynstee is van toepassing. Er is onderling afgesproken om het onderhoud aan de kozijnen individueel te laten zijn. De verkoper is momenteel de voorzitter van de vve, bij verkoop draagt zij dit over aan een mede-eigenaar of een professionele bestuurder.
inschrijving KvK: ja, jaarlijkse vergadering: ja, periodieke bijdrage: ja, reservefonds: ja, onderhoudsplan: ja, opstalverzekering: ja
Grond: Eigen grond.
Clausules: In onze koopovereenkomst worden verkoopclausules opgenomen. Ouderdomsclausule i.v.m. bouwjaar
Energieprestatiecertificaat: Aanwezig.

Ook een bouwkundige keuring Den Haag of Rotterdam laten uitvoeren, belt u dan gerust voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Bouwkundige keuring Antonie Heinsiusstraat Den Haag

Bouwkundige keuring Antonie Heinsiusstraat Den Haag

Bouwkundige keuring Antonie Heinsiusstraat Den Haag nodig? Bel een ervaren bouwkundige, die het klappen van de zweep kent.

Charmant drie-laags bovenhuis in Art Deco stijl, op de gewilde locatie Statenkwartier, op eigen grond!bouwkundige keuring antonie heinsiusstraat den haag
In de straat en directe omgeving kan men vrij parkeren. Bus en trams om de hoek.

Op loopafstand van Scheveningen, haven en strand en om de hoek het Gemeentemuseum en het Museon.

Deze woning heeft maar liefst 5 slaapkamers, twee badkamers en een ruim balkon en een plat dak, bereikbaar via een vlizotrap, waar nog een dakterras gecreëerd kan worden.
De woonkamer heeft een woon-/eetkamer en-suite met nog originele schouwen en plafonds.

Met veel plezier en toewijding hebben wij deze woning gekeurd.

Vele potentiële kopers gingen u voor en huurden Bouwkundige keuring Den Haag in voor een bouwkundige keuring / bouwtechnische keuring.

Wat maakt een keuring via ons zo speciaal?
Fundering, mits toegankelijk, wordt door ons volledig geïnspecteerd.
Het dak, indien bereikbaar, wordt door ons gekeurd op dakbedekking, doorvoeren, randstroken, loodslabben, enz.
Installaties worden niet overgeslagen bij onze inspectie.

Bel voor meer informatie de kenner van Den Haag, maar ook in Rotterdam, wanneer u vragen heeft, of meer informatie wenst.