Bouwkundige keuring Leiden

Bouwkundige keuring Leiden

Bouwkundige keuring Leiden voor een grondige, nauwkeurige inspectie voor uw huis in spé.Bouwkundige keuring leiden

Zoekt u een bouwkundig inspecteur in Leiden?

In de mooie, groene woonomgeving van de populaire Gruneriebuurt, staat deze 2-onder-1-kap woning. Bouwkundige keuring Den Haag heeft veel projecten uitgevoerd in Leiden en directe omgeving.  Dit object met een flinke, zonnige tuin en oprit met parkeerplaats/carport is een voorbeeld van een keuringsobject in onze dagelijkse werk.

De woning heeft een zeer centrale ligging met alle voorzieningen binnen loop- en fietsafstand in het mooie Leiden.

Keuringsstappen van een standaard woning in Leiden en omgeving?

Indeling: Entree, hal met toilet, woonkamer met open haard en doorloop naar een aangebouwde tuinkamer over de volle breedte van het huis met toegang tot de keuken en deur naar de schuur.
1e etage: Overloop, badkamer met ligbad, 3 slaapkamers en balkon aan de voorzijde.
2e etage: Overloop en zolderkamer met dakkapel (beperkte stahoogte).

Bouwkundige keuring Leiden 

De woning is gedateerd en aan een renovatie toe. Het kostenplaatje voor de renovatie heeft onze bouwkundige voor deze woning in kaart gebracht. Ook met het kostenadvies voor een kleine renovatie of een grote verbouwing kan bouwkundige keuring Den Haag helpen. Onze expertise is zeer uitgebreid en loopt uiteen van tekenwerk tot constructief advies of bouwadvies omtrent vocht, scheuren, betonrot, houtrot of worm.

Ook de renovatiekosten kunt u als optie nemen, dan weet u gelijk waar u aan toe bent. Plannen om te verbouwen? Vraag het ons! Wij vertellen u direct wat wat kost.

De mooie ligging en ruime tuin bieden vele mogelijkheden voor uitbouw en moderniseringen. Daar hebben wij ook een bouwkundig advies over uitgebracht. Wilt u een bouwkundige keuring laten uitvoeren in Leiden of omgeving? Neem gerust contact op met bouwkundige keuring Den Haag. Wij adviseren u graag, gezien onze ervaring, in Leiden. Bel 070-2210952 of vul het contactformulier op deze website in.