Bouwkundige keuring Wassenaar

Bouwkundige keuring Wassenaar

Bouwkundige keuring Wassenaar of een bouwkundig advies?

Wij hebben veel keuringen  en bouwadvies uitgevoerd in Wassenaar, onder andere aan de Klingenlaan. Een mooie vrijstaande villa met geschiedenis hebben wij zojuist gekeurd.  Bouwkundige keuring Wassenaar

Het betreft hier een mooie karakteristieke, charmante vrijstaande villa, gelegen aan een rustige laan in Wassenaar Zuid, met o.a. 4 slaapkamers en 2 badkamers.
Entree/hal met garderobekast, toilet, diepe kelderkast, zitkamer met fraaie schouw (West Fries) met (gas) open haard, aparte eetkamer aan de voorzijde met ingebouwde boekenkasten, royale (uitgebouwde) eetkeuken met apparatuur.
Met uitzondering van  de keuken is de gehele parterre voorzien van een parketvloer, hetgeen allemaal onder de loep is genomen door bouwkundige keuring Wassenaar.

Op de eerste verdieping: overloop, badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet, voorkamer, achter zijkamer met balkon, hoofdslaapkamer met inbouwkasten aan de achterzijde met balkon, badkamer met ligbad, wastafel en toilet.
Met uitzondering van de badkamers, is deze verdieping voorzien van houten vloerdelen.

En ook de tweede verdieping:
Overloop met stook- en wasruimte, kamer met Velux dakraam en dakkapel.
In de op het zuidwesten gesitueerde achtertuin bevindt zich nog een grote houten schuur.
Er bevindt zich voldoende ruimte om de auto op eigen terrein te parkeren.

Bouwkundige keuring Wassenaar heeft van fundering, doorlopend tot en met de daknokken, alles gekeurd. De kruipruimte hebben wij geïnspecteerd en hebben daar de balklaag, alsmede vocht gemeten. Rot of worm? Kan ons niet ontlopen.

Wij gaan grondig te werk. Hierdoor hebben wij in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd. Neem gerust contact op voor een bouwkundige keuring.  Bel nu 070-2210952 of mail naar info@bouwkundigekeuring-denhaag.nl.

Ook voor verdere afwikkeling van uw vraagstukken omtrent uw “potentiële” nieuwe aankoop.