Bouwtechnische keuring Loosduinsekade Den Haag

Bouwtechnische keuring Loosduinsekade De Haag

Bouwtechnische keuring Loosduinsekade Den Haag, door een ervaren bouwkundig ingenieur.

Wij hebben o.a. deze sfeervolle 4 kamer benedenwoning met flinke zonnige achtertuin op Zuid Oost nabij de hoek met de Soestdijksekade geïnspecteerd.bouwtechnische keuring loosduinsekade den haag

Indeling:
entree via een afgesloten deel van het portiek (voor de beide benedenwoningen en met ruimte voor fietsen), entree woning, ruime hal, meterkast (6 groepen en een aardlekschakelaar), moderne toilet-/douchecombinatie met een douchehoek, een toilet en mechanische ventilatie, keuken voorzien van een modern blok met een kunststof topblad, een breed 5 pits fornuis (Smeg) met een brede afzuigschouw (Smeg), de opstelplaats wasmachine, een geiser en een koel-/vriescombinatie, deur naar de tuin, achterzijslaapkamer met dubbele openslaande deuren naar de tuin, lichte ruime kamer- en suite met een schoorsteenpartij en aan de achterzijde dubbele openslaande deuren naar de tuin, voorzijkamer.

Royale zonnige achtertuin (circa 8.20×7.50, ligging Zuid Oost) met een kleine stalen berging.

* Gunstige en levendige ligging direct bij openbaar vervoer, dichtbij het buurtwinkelcentrum, scholen en op korte afstand van badplaats Kijkduin.
* Goede staat van onderhoud, verzorgde woning, aan de voorzijde voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.
* Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage ad € 45,–, 1/3e aandeel in de gemeenschap.
* Erfpacht eeuwigdurend, canon en beheerkosten eeuwigdurend afgekocht!

Bouwjaar 1926, totale bruto gebruiksoppervlakte 67 m². Zie de plattegrond voor de maatvoering en de indeling!

Bouwtechnische keuring Loosduinsekade Den Haag

Bouwtechnische keuring Den Haag inspecteert veel huizen, welke goed onderhouden zijn en niet te veel problemen hebben. Van tijd tot tijd komen wij een woning tegen waarin vochtproblematiek voorkomt, maar ook betonrot en, zoals deze woning, wormaantasting in de strijkbalken in de kruipruimte.

Wormaantasting kan wel behandeld worden door bijvoorbeeld vergassen of bevriezen, maar dit dient dan toch wel steeds herhaald te worden. Het allerbeste en meest afdoende is het vervangen van de huidige vloer door een renovatievloer. Dan bent u in één keer van alle ellende af.

Het opmaakte, goed onderbouwde, rapport dat u achteraf ontvangt zet dit probleem goed uiteen, met duidelijke foto’s.

Ervaart u een dergelijk probleem? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken met uw keurder in Den Haag en omstreken.