Meerjarenonderhoudsplan in Den Haag

Meerjarenonderhoudsplan in Den Haag

Meerjarenonderhoudsplan in Den Haag en omstreken wordt uitgewerkt en opgesteld door bouwkundige keuring Den Haag.meerjarenonderhoudsplan in den haag

Hoewel vaak gedacht wordt dat het bezit  van vastgoed u slapend rijk kan maken, is dit een grote onderschatting van de werkelijkheid. Alle gebouwen zijn immers aan verval en slijtage onderhevig, en het nodige onderhoud loopt al gauw aardig in de kosten. Toch is het belangrijk hier voldoende aandacht aan te besteden om te voorkomen dat uw eigendommen onnodig in waarde dalen en de uiteindelijke kosten nog hoger oplopen dan nodig is.

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) in Den Haag biedt speciaal voor vastgoedbezitters de mogelijkheid om een meerjarenonderhoudsplan op te laten stellen, afgekort simpelweg MJOP. Een dergelijke rapportage maakt duidelijk welke kosten aan onderhoud en renovatie u gedurende de aankomende 5 á 10 jaar kunt verwachten, zodat u te allen tijde het overzicht houdt.

Een MJOP biedt u dan ook de mogelijkheid om zelf een speciaal toegewezen fonds op te zetten en zo de verwachtte kosten te reserveren, zodat er op ieder moment voldoende middelen beschikbaar zijn om onderhoudskwesties aan te pakken. Dit is tegenwoordig zelfs verplicht vanuit overheidswege wanneer er sprake is van een vereniging van eigenaren (VvE), en wordt ook wel het reservefonds genoemd. Hoe hoog de benodigde reserveringen dienen te zijn kunt u eenvoudig opmaken uit het meerjarenonderhoudsplan.

Meerjarenonderhoudsplan in Den Haag neemt u een aanvraag voor het opstellen van een MJOP graag en efficiënt in behandeling. Wij zullen één en ander uitgebreid met u bespreken en vervolgens een afspraak inplannen om de status van uw vastgoed nauwgezet in kaart te brengen. Hiervoor komt één van onze gecertificeerde bouwkundig ingenieurs bij u langs op locatie, waar middels gericht onderzoek en uitgebreide analyse technieken de algehele staat van het pand zal worden vastgelegd. Welke technieken er hierbij precies gebruikt zullen worden, hangt af van de exacte status van het pand. Over het algemeen komt hierbij echter geen grof hak- en breekwerk aan te pas.

De bevindingen van deze bouwkundige analyse zullen vervolgens worden samengevat in een inzichtelijke rapportage: Het meerjarenonderhoudsplan. Voor al uw vragen hieromtrent kunt bouwkundige keuring Den Haag eenvoudig bereiken per telefoon maar uiteraard ook per mail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor advies op maat en een passende offerte en bouwkundig advies op maat.