Bouwkeuring Den Haag

Bouwkeuring Den Haag

Bouwkeuring Den Haag uitgevoerd door onafhankelijke inspecteurs in Den Haag en omstreken. Uitgebreide rapportage met foto’s, met hierin vermeld alle bevindingen van onze inspecteur.

Bouwkeuring Den Haag

Bouwinspectie rapport:

Niet alleen de gebreken van een woning komen aan de orde, maar ook worden door ons herstelkosten in berekend. Denkt u hierbij aan kosten van gebreken die direct noodzakelijk zijn en kosten voor toekomstig onderhoud tussen 1-5 jaar.

U kunt altijd een bouwkundige keuring uitbreiden met een NHG keuring. Hierover kunt u meer lezen op bouwkundige keuring Den Haag.

Waarom een NHG keuring:
Om in aanmerking te komen voor een Nationale Hypotheek Garantie, wil de financierder een NHG rapportage ontvangen, welke voldoet aan de eisen van de stichting NHG.

Bouwkeuring Den Haag

Een goede eigendomsinspectie is niet goedkoop, maar als u een woning koopt op basis van advies van een bouwvakker die ongeschikt en/of onverzekerd is, kunt u dure problemen krijgen. Erger nog, u kunt uw vermogen om schadevergoeding te eisen ernstig beperken als het onroerend goed aanzienlijke problemen heeft die zouden zijn opgepikt door een grondiger inspectie.

Een mogelijkheid is om van de keuring een voorwaarde te maken voor uw bod op een woning. Als u dit doet, moet het rapport worden opgesteld door een voldoende gekwalificeerde bouwinspecteur. Als u vervolgens de bevindingen van het rapport gebruikt om uit het contract te komen, moet u de verkoper een kopie ervan geven. Hoe meer u ook in deze oefening investeert, hoe veiliger u zult zijn als de zaken niet lopen zoals u had verwacht.