Bouwkundig advies Den Haag

Bouwkundig advies Den Haag

Bouwkundig advies Den Haag en omstrekenBouwkundig advies Den Haag

Bouwkundig advies Den Haag is de oplossing voor uw maatwerk betreffende een bouwkundige fout en/of probleem. Het gegeven advies voor al uw bouwtechnische kwesties is snel en doelgericht! Ons bouwkundig adviesbureau heeft dé oplossing voor al uw keuring- en advieswerk op het gebied van bouwkundige vraagstukken, vanaf de fundering tot de nok.

Bouwkundig advies Den Haag: Ervaring maakt het verschil bij het verstrekken van een bouwadvies

Dankzij jarenlange ervaring binnen het vakgebied beschikken wij over een breed draagvlak aan specialistische, bouwtechnische kennis. U kunt onze expertise inhuren voor kleine, individuele vraagstukken middels een bouwkundig consult maar ook om grotere vastgoed projecten bouwkundig in kaart te brengen. Wij verzorgen objectieve, inzichtelijke rapportages, afgestemd op uw behoeften en uiteindelijke toepassingen.

Het inwinnen van bouwtechnisch advies bij ons bouwkundig adviesbureau behelst over het algemeen één concrete vraagstelling waar u graag degelijke specialistische bijstand voor wenst. Dit kan het geval zijn wanneer u een verbouwing of renovatie overweegt (ook als doe-het-zelver) maar ook wanneer u een en ander uitbesteed heeft en er behoefte is aan een second opinion of tussentijdse, onafhankelijke evaluatie.

Bouwkundig advies Den Haag

Funderingsadvies bij een funderingsspecialist

Onze bouwtechnische ingenieurs hebben ruimschoots ervaring binnen hun vakgebied en kunnen mede daardoor locatie-afhankelijke kwesties binnen de regio snel en efficiënt voor u belichten en uitwerken. Denk hierbij aan funderingskwesties, scheurvorming of gevelrenovaties. Middels een intake gesprek per telefoon nemen wij uw aanvraag voor advies in behandeling.

Hierbij proberen wij meteen zoveel mogelijk informatie omtrent het vraagstuk te verzamelen zodat wij de inspectie ter plaatse van tevoren goed kunnen voorbereiden. Over het algemeen zal het bij een bouwkundig consult niet tot hak- of sloopwerk komen en blijft het consult beperkt tot een visuele inspectie.

Bouwkundig advies Den Haag: Bouwadvies bij een conflict

Met name ook wanneer u een potentiële conflictsituatie heeft, bijvoorbeeld met de aannemer, een projectontwikkelaar of bij aan- of verkoop kan een bouwkundig consult u van de benodigde specialistische kennis voorzien om de situatie correct en efficiënt af te handelen. Indien gewenst, kunnen wij de bevindingen van het bouwkundig consult tevens voor u rapporteren. Heeft u te maken met meerdere vraagstukken, dan bieden wij u graag de mogelijkheid van een uitgebreide bouwkundige keuring.

Ook hiervoor is bouwkundige keuring Den Haag uw eerste keus. Bij een dergelijk advies is een uitgebreide rapportage altijd inbegrepen. Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak. Onze dienstverlening gaat verder dan anderen.