Bouwkundige keuring Kootwijkstraat Den Haag

Bouwkundige keuring Kootwijkstraat Den Haag

Bouwkundige keuring Kootwijkstraat Den Haag tot in details geïnspecteerd door een ervaren bouwkundig ingenieur.

bouwkundige keuring Kootwijkstraat den haag

Praktisch ingedeeld appartement op de eerste verdieping met een ruime woonkamer, twee slaapkamers en een balkon over de volle breedte van de woning op het Noord Oosten. Het appartement is gunstig gelegen t.o.v. winkelaanbod Dierenselaan, winkelcentrum Leyweg, Haagse Markt, openbaar vervoer, Zuiderpark en verschillende uitvalswegen.

Indeling:
Open portiek met entree tot het appartement op de eerste verdieping. Centrale hal met meterkast (2-groepen) en een separaat toilet. Vanuit de hal toegang tot een ruime doorgebroken woonkamer met een karakteristieke gashaard welke verder niet in gebruik is vanwege de centrale verwarming. Aan de achterzijde van de woning is de ouderslaapkamer gelegen welke via openslaande deuren toegang geeft tot een balkon. De keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en voorzien van een 5-pits gasfornuis, afzuigkap en een kunststof werkblad. Verder een opstelplaats voor een cv-ketel (Vaillant 2000). Handig is de bijgetrokken slaapkamer bij de keuken waardoor een beknopte eetkamer is ontstaan met een opstelplaats voor een losse koel-/vriescombinatie en een opstelplaats voor een wasmachine. Vanuit de keuken toegang tot het balkon via openslaande deuren of een deur waarbij er door de doorbraak veel lichtinval is ontstaan. De tussenliggende badkamer is voorzien van een douchegelegenheid en een wasmeubel. De tweede slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen.

Bijzonderheden:
– Eigen grond
– VvE is actief met een bijdrage van € 50,- per maand
– Collectieve opstalverzekering
– VvE bestaat uit 15 leden (Kootwijkstraat 52 tot en met 80)
– VvE is ingeschreven bij de KvK
– 204/4269e aandeel
– Reserve per 31-12-2016 ca. € 10.663,-
– Meerjarig onderhoudsplan aanwezig
– Voorzijde voorzien van houten kozijnen met enkel glas
– Achterzijde voorzien van houten kozijnen met enkel glas
– Woning is grotendeels voorzien van laminaat
– Energielabel is in aanvraag
– Verwarming via cv-ketel
– Warmwatervoorziening via cv-ketel
– Verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder o.a. een ouderdomsclausule en een niet-bewoningsclausule

Bouwkundige keuring Den Haag voor grondige, vakkundige inspectie aan uw woning of winkelpand. Wij werken in heel Zuid Holland, waaronder Den Haag en Rotterdam.