Bouwkundige keuring Usselincxstraat Den Haag

Bouwkundige keuring Usselincxstraat Den Haag

Bouwkundige keuring Usselincxstraat Den Haag, uitgevoerd door een ervaren bouwkundig ingenieur van bouwkundige keuring Den Haag.
Ruim en sfeervol, uitgebouwd, 4/5 kamer (3 slaapkamers) parterre appartement met heerlijke zonnige, 10(!) meter diepe achtertuin in het zeer gewilde ‘Bezuidenhout’. Zeer strategisch gelegen in de directe nabijheid van station, uitvalswegen, winkels, gevarieerd openbaar vervoer, bos en het Haagse centrum.Bouwkundige keuring Usselincxstraat Den Haag

Dit ruime (ca. 85m2) appartement is gelegen aan de zojuist heringerichte Usselincxstraat in het gewilde en gezellige Bezuidenhout. Door de aanbouw is het ruimschoots groter dan de gemiddelde benedenwoning in de straat. Uiteraard mag de zonnige, ca. 10 meter diepe achtertuin op het noordwesten niet worden vergeten. Een plek waar je vrijwel de gehele middag en ook avond van de zon kunt genieten. De ligging is bijzonder praktisch. Op loopafstand van station Laan van NOI, divers openbaar vervoer en winkels. Op slechts enkele minuten van de uitvalswegen (A12/A4/N14) en het Haagse centrum.

Indeling:
Entree appartement, tochtportaal met originele granitovloer, ruime hal, modern toilet met vrijhangend closet. Ruime doorgebroken woon-/eetkamer met mooie eikenhouten vloer. Vanuit de eetkamer doorloop naar de uitbouw waar thans de hoofdslaapkamer is gesitueerd met vaste kasten en via openslaande deuren toegang tot de heerlijke achtertuin op het noordwesten op de middag- en avondzon. Tussengelegen moderne keuken uitgevoerd in hoogglans wit en voorzien van diverse inbouwapparatuur (koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-oven, 5-pits gaskookplaats en schouwkap). Aan de keuken grenzende zeer praktische berging met daarin wasmachine aansluiting en tevens de opstelplaats voor de CV-combiketel. Achterzijkamer welke tevens toegang geeft tot de achtertuin. Aan de voorzijde bevindt zich de derde slaapkamer met vaste kast. Eenvoudige badkamer met zitbad en vaste wastafel.

Bijzonderheden:
– Eigen grond
– Actieve VvE, bijdrage € 108,- per maand
– Kozijnen vallen onder de VvE
– Royale onderhoudsreserve
– Verwarming middels CV-combiketel Intergas HR, bouwjaar 2008
– Elektrische installatie bestaande uit 8 groepen
– Geheel voorzien van dubbel glas in houten en kunststof kozijnen
– Woonoppervlak ca. 85m2 conform NEN2580

Bouwkundige keuring Usselincxstraat Den Haag

Hier heeft de inspecteur van bouwkundige keuring Den Haag een uitgebreide keuring verricht, bedoeld voor een NHG aanvraag, welke gepaard gaat met een speciale bijlage voor de financiële instelling.

Bouwkundige keuring Den Haag verzorgt uw aankoopkeuring, verkoopkeuring, bouwadvies, bouwbegeleiding, maar voert ook funderingsonderzoek uit door middel van een lintvoegmeting en vloerwaterpassing.

Niet altijd is een dergelijk onderzoek nodig, maar als onze bouwkundig inspecteur bijvoorbeeld scheefstand  ontdekt, dan zal hij in het rapport opnemen dat een funderingsonderzoek is aan te raden.

U kunt te allen tijde contact opnemen met ons voor informatie of voor het maken van een afspraak. Graag tot ziens.