Lintvoegmeting en vloerwaterpassing Den Haag

Lintvoegmeting en vloerwaterpassing Den Haag 

Lintvoegmeting en vloerwaterpassing Den Haag en omgevingLintvoegmeting en vloerwaterpassing Den Haag

Zowel de lintvoegmeting als de vloerwaterpassing zijn methodes om de scheefstand van een gebouw of object te bepalen. Deze metingen kunnen worden opgenomen in uitgebreidere bouwkundige rapportages, of op zichzelf staand worden aangevraagd en uitgevoerd. Bouwkundige keuring Den Haag verzorgt uw lintvoegmeting en/of vloerwaterpassing op professionele wijze tegen een scherp tarief.

 Wanneer lintvoegmeting en vloerwaterpassing Den Haag 

Er kunnen uiteenlopende redenen zijn om een vloerwaterpassing of lintvoegmeting aan te vragen. Met name bij oudere gebouwen is verzakking een veelvoorkomende problematiek, en doet u er goed aan om hiervan op de hoogte te blijven. Middels één van bovengenoemde methodes kunnen wij eenvoudig voor u na gaan of er sprake is van verzakking op de betreffende locatie en zo ja hoe groot deze is. Uiteraard staan wij ook voor u klaar met het uitwerken van een passende oplossing.

 Lintvoegmeting en vloerwaterpassing Den Haag uitgevoerd bij heiwerkzaamheden 

Bepaalde gebieden hebben meer last van scheefstand en verzakking dan andere gebieden. Dit heeft te maken met de samenstelling van de bodem maar ook externe omgevingsfactoren kunnen hier een rol in hebben. Ingrijpende verbouwingen bijvoorbeeld, zoals heiwerk en grondboringen kunnen verzakking in bepaalde gebieden in de hand helpen. Middels een vloerwaterpassing of lintvoegmeting kan nauwgezet worden vastgesteld hoe groot de scheefstand daadwerkelijk is.

Lintvoegmeting en vloerwaterpassing Den Haag 

Daarnaast is het verstandig om bij aan- of verkoop nauwkeurig naar de staat van de fundering te kijken. Deze kan uiteraard een significant verschil betekenen bij het vaststellen van de uiteindelijke verkoopprijs. Ook hiervoor staat bouwkundige keuring Den Haag  u graag ter zijde, om een helder beeld te krijgen van de fundering en de daaraan gerelateerde kosten die u kunt verwachten. Een dergelijke meting is dan ook zeker geen overbodige luxe bij aan- of verkoop van uw pand.

Dankzij jarenlange ervaring binnen de regio zijn de gecertificeerde inspecteurs van bouwkundige keuring Den Haag uitstekend op de hoogte van specifieke, lokale verzakkingsproblematiek en staan u dan ook graag en snel terzijde bij alle kwesties omtrent bouwkundige vervorming. Voor meer informatie omtrent vloerwaterpassing en/of een lintvoegmeting neemt u eenvoudigweg contact met ons op. U kunt bij ons meteen terecht voor het uitgebreid doornemen van uw wensen of het maken van een afspraak. Bel nu 070-2210952 voor meer informatie!